Visie

Samenwerking binnen het team verbeteren? Het begon met pijn. De pijn die je voelt wanneer iemand in een groep niet zichzelf mag zijn. De pijn die je voelt wanneer teamleden elkaar het bloed onder de nagels vandaan halen. Daarna was er de ervaring van passie. Om onderdeel te zijn van een team waarbij je de kwaliteiten in elkaar naar boven haalt. Waar ‘jezelf zijn’ juist werd beloond. Toen gingen we op zoek naar de elementen van een succesvolle samenwerking!
Wij hebben een droom. Dat de SCANmethode door elk team in Nederland wordt gebruikt zodat teamleden met veel plezier hun doelen halen.

Missie

Wij laten teamleden optimaal samen werken.
Dat betekent dat de training slechts de eerste aanzet is naar een hogere teamperformance, want het moet op de werkvloer gebeuren. Bij die samenwerking bieden wij alle middelen zodat het team zich zelfstandig kan verbeteren.

Propositie

Onze unique selling proposition (USP) is:
Wij maken samenwerken eenvoudig.
Wij hebben gemerkt dat teamleden beter samen werken wanneer ze snel en eenvoudig hun gedrag kunnen aanpassen. En wanneer dit op een leuke en plezierige manier kan gebeuren, dan is de kans het grootst dat er echte verbetering optreed binnen het team.
Daarom, bij ons geen dikke trainingssyllabus maar technieken die beklijven op bewustwordingsniveau, zodat je ze ook daadwerkelijk gaat toepassen binnen je eigen team. Daarnaast krachtig tools die je gelijk kunt toepassen in de samenwerking > SCANteamdesk

Flexibiliteit

Niet de sterkste of slimste overleeft, maar de onderneming die zich het beste aan kan passen aan de nieuwe ontwikkelingen in de markt. Dat betekend dat wij onze cyclus van Visie-Missie-USP steeds onder de loep nemen. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van samenwerking zijn dat willen wij daar bij zijn. En als er nieuwe technieken zijn waardoor teams beter kunnen samenwerken dat staan wij vooraan.

“Imagination is more important than knowledge”
– Albert Einstein

Heb je interesse in een team training of heb je een vraag?

Vul het contactformulier in of bel naar 050-5277664

De juiste samenwerkingstraining kiezen?
Bekijk overzicht teamtrainingen voor optimaal samenwerken.

Stel je vraag

SCANmethode is onderdeel van:

Voor een overzicht en tarieven van de trainingen ga je naar > overzicht

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen. Als het team de training lager beoordeeld dan een 8 gemiddeld dan is deze Training Gratis

Alle trainingen zijn op basis van de SCANmethode

Wij verbeteren de samenwerking voor o.a.

Loading...

Ervaringen van deelnemers

Loading...